Lokale partij OBL (Ondernemend Berkelland) was bij de gemeenteraadsverkiezingen ‘bondgenoot’ van BBB (Boer Burger Beweging). OBL-gemeenteraadslid/fractievoorzitter Bennie Morsink (links) en BBB-vicevoorzitter Jan Brok (rechts) samen met BBB-vlag in de uitkijktoren op de Needse Berg.
Volledig scherm
PREMIUM
Lokale partij OBL (Ondernemend Berkelland) was bij de gemeenteraadsverkiezingen ‘bondgenoot’ van BBB (Boer Burger Beweging). OBL-gemeenteraadslid/fractievoorzitter Bennie Morsink (links) en BBB-vicevoorzitter Jan Brok (rechts) samen met BBB-vlag in de uitkijktoren op de Needse Berg. © Emiel Muijderman

Het rommelt bij OBL/BBB: Hoe stabiel is de grote winnaar van de verkiezingen in Berkelland?

BORCULO - Hoe stabiel is Ondernemend Berkelland (OBL/BBB)? Dat vragen andere politieke partijen zich af bij de vorming van een nieuw college. Want het rommelt bij de grote winnaar van de verkiezingen. Al is volgens lijsttrekker Bennie Morsink de lucht vrijdagavond weer geklaard.

  1. Straatvolleybaltoernooi en Tropical Night: traditionele aftrap SEN-feesten opgepakt

    Straatvol­ley­bal­toer­nooi en Tropical Night: traditione­le aftrap SEN-fees­ten opgepakt

    NEEDE - Geen wielerronde dit jaar tijdens de traditionele aftrap van de SEN-feesten, wel het volleybaltoernooi en de Tropical Night voor de deur van Café De Ruif, aan de Borculoseweg. Uitbater Bernard Vreeman klinkt opgelucht dat de draad van het jarenlange vrijdagspektakel voor aanvang van feestweek met de Needse Jammarkt weer kan worden opgepakt. Morgen, vrijdag 12 augustus is het zover.