Huisbaas Hennie Roelvink en ex-huurder Thea Bosch steggelen over geld.
Volledig scherm
Huisbaas Hennie Roelvink en ex-huurder Thea Bosch steggelen over geld. © Screenshot De Rijdende Rechter

Kijkers De Rijdende Rechter zien vriendschap in Eibergen sneuvelen

EIBERGEN - De emoties in De Rijdende Rechter liepen dinsdagavond hoog op. Kijkers van het populaire tv-programma zagen hoe een eind kwam aan een vriendschappelijke band tussen een huurder en een huisbaas in Eibergen.  

 1. Fataal auto-ongeluk in Markelo drama voor jonge vriendengroep: ‘R. moet de gevolgen van zijn fout voor de rest van zijn leven meedragen’
  PREMIUM

  Fataal au­to-ongeluk in Markelo drama voor jonge vrienden­groep: ‘R. moet de gevolgen van zijn fout voor de rest van zijn leven meedragen’

  MARKELO/ALMELO - Op 27 augustus 2020 net na middernacht maakte een harde klap tegen een boom in het buitengebied van Markelo een einde aan twee jonge levens. Maandag stond Brett R. uit Lochem, de bestuurder van de ongevalsauto, voor de rechter in Almelo. Op de zitting werd duidelijk dat de vriendschapsbanden sterker zijn dan ooit. Het diepe verdriet wordt samen verwerkt.
 2. Brief over Noordtak aan staatssecretaris: ‘Los bestaande logistieke problemen eerst op, zonder nieuwe te creëren’

  Brief over Noordtak aan staatsse­cre­ta­ris: ‘Los bestaande logistieke problemen eerst op, zonder nieuwe te creëren’

  EIBERGEN/ARNHEM - Natuur en Milieu Gelderland heeft met steun van diverse natuurorganisaties in de regio een bief over de Noordtak van de Betuweroute gestuurd aan staatssecretaris Vivianne Heijnen van Verkeer en Infrastructuur. De brief roept de staatssecretaris op om bestaande logistieke problemen rond het goederenvervoer op te lossen zonder daarmee nieuwe problemen te creëren.