Volledig scherm
Kris Kross Amsterdam komt naar Neede © SEN

Kris Kross Amsterdam en Beatcrooks op zomerfeest in Neede

NEEDE - Kris Kross Amsterdam, Beatcrooks en de dj's van Radio 538 staan vrijdagavond 23 augustus in de feesttent in Neede. De eerste namen van de line-up van de SEN-feesten zijn daarmee bekend.

Het begon allemaal op feestjes in hun vaders discotheek. Nu hebben ze megahits en reizen ze de hele wereld over. Begin dit jaar bereikten ze een indrukwekkende mijlpaal van maar liefst 1 miljard streams. Ze hebben wereldhits als Sex en Whenever op hun naam staan. Met Maan en Bizzey scoorden ze een nummer 1 hit met ‘Hij is van mij'. Kris Kross Amsterdam is de naam van het populaire DJj trio en ze staan op vrijdagavond 23 augustus in de feesttent van het SEN-zomerfeest in Neede. 

‘Uut de bochte’

Niet alleen Kris Kross Amsterdam komt naar Neede maar ook de Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1 en Dauwpop vliegen ze overal ‘uut de bochte’. Hun Happy Høken remix  ‘Anie uut de bochte’ is ongekend populair. Samen met hun LED robot en pompende beats zorgen zij voor een groot feest. 

Net als vorig jaar maakt 538 DJ’S ON TOUR de avond compleet. Radiostation 538 is al jaren de populairste jongerenzender van Nederland. De dj's komen vrijdag 23 augustus met lasers, confetti kanonnen en CO2 shooters naar de feesttent in Neede. 

De kaartverkoop start begin juli. De exacte datum wordt later wordt bekend gemaakt.