Bezoekers tussen door particulieren uit hun huiskamer ingeleverde schilderijen  en andere kunst die ze voor de duur van de expositie met anderen willen delen.
Volledig scherm
Bezoekers tussen door particulieren uit hun huiskamer ingeleverde schilderijen en andere kunst die ze voor de duur van de expositie met anderen willen delen. © Bert Kamp

Kunst die anders bij mensen thuis hangt vormt expositie in Borculo

BORCULO  - Kunst uit de kamer, uit de kamer bij mensen thuis welteverstaan. De Weemhof trok er zondag een volle expositieruimte mee. In totaal 27 kunstwerken werden ingebracht na een oproep van de Weemhof. Geen zelfgemaakte kunst, maar kunst van de muur bij je thuis en graag met een verhaal.

  1. Sterrenkijkdag: met je smartphone foto’s maken van deepsky-objecten
    PREMIUM

    Sterren­kijk­dag: met je smartphone foto’s maken van deeps­ky-objecten

    Wat er ’s nachts boven ons hoofd te zien is, fascineert velen. Flonkerende sterrenbeelden, voorbij scherende kometen, heldere planeten. Mooi met het blote oog, nog mooier door een telescoop. Komende zaterdag staat ook de sterrenwacht in Lochem in het teken van de landelijke sterrenkijkdag. De vrijwilligers hebben er een speciaal programma voor samengesteld. Een van hen is Jaap Kaemingk uit Ruurlo.
    Ruurlo, Lochem