Volledig scherm
Muzikanten uit heel Berkellland treden zatedragavond op bij Kerkemeijer in Borculo © Klaas Janssen

Livemuziek bij de paosbaoke buurtschap Dijkhoek

BORCULO - De Borculose buurtschap Dijkhoek viert dit jaar vier dagen Pasen. De paasvuurbouwers hebben een weekeind vol evenementen georganiseerd bij buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg in Borculo.

{Op vrijdagavond 18 april gaat het paasweekeinde van start met een fuif van de vriendengroep die het Goede Vrijdag Paasfeest organiseert. De dj van deze avond is Bacchie. De entree is gratis en de munten zijn in de aanbieding tot 22.00 uur.
Op zaterdag 19 april gaat het programma verder met een optreden van de Berkelland All Star Band. Deze band, samengesteld uit 25 muzikanten uit Berkelland, heeft een veelzijdig repertoire samengesteld voor deze avond. De muzikanten staan midden in de zaal op een speciaal podium. Ook zijn er voor een aantal nummers enkele bijzondere gastmuzikanten van de partij.
Vanaf 21.00 uur is er unplugged muziek van de band Playing L-street, die ook de pauzemuziek verzorgt in het bruine café. De entree voor deze avond is gratis.

Zondagavond 20 april staat in het teken van het traditionele paasvuur, dat rond half negen wordt aangestoken. Er is buiten een horecaplein waar de gasten iets kunnen drinken en eten.
Binnen wordt het feest voortgezet met livemuziek van De Perfect Showband. In de schuur zorgt
drive-in show Swinging Town met dj Ronald voor muziek. De entree bedraagt 8 euro en in de voorverkoop 6 euro.
Paasmaandag is er de countrylinedancemiddag met medewerking van Colonel Hammond’s four. Voor de avonden zijn de aanvangtijden 21.00 uur.
www.kerkemeijer.nl