Volledig scherm
PREMIUM
De locatie (rechts achter de hekken) waar de Lidl gepland is, tussen de Burgemeester Wilhelmweg en de J.W. Hagemanstraat. En vlak bij de Plus-supermarkt. © Peter Zandee

Mag er een Lidl komen naast de Plus in Eibergen?

EIBERGEN/DEN HAAG - De Raad van State beslist binnen enkele weken of er wel voldoende parkeerplaatsen bij de nieuwe Lidl-supermarkt in het centrum van Eibergen kunnen worden aangelegd. Jan Leussink uit Haaksbergen, die onder meer een pand aan de concurrerende supermarkt Plus Koenders verhuurt, denkt dat de parkeerregeling voor de Lidl niet deugt. Daarom is hij een zaak begonnen die nu voor de Raad van State dient.

Volgens de advocaat van Leussink wordt een deel van het parkeerterrein aangelegd op een terrein waar geen supermarktbestemming op rust. En als het daar niet mag, moet Lidl elders parkeerruimte vinden.

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.