Voorzitter van de Werkgroep Promotie Groenlo Joske van Huet en initiatiefneemster Natasja Scharrenburg bij de muurschildering in Groenlo.
Volledig scherm
Voorzitter van de Werkgroep Promotie Groenlo Joske van Huet en initiatiefneemster Natasja Scharrenburg bij de muurschildering in Groenlo. © Jan Ruland van den Brink

Metershoge vrouwen van de Slag om Grolle; modellen uit eigen stad

GROENLO- Een metershoge muurschildering op de zijkant van een woning aan de Houtwal Groenlo, is de nieuwste Slag om Grolle-blikvanger in de vestingstad. Afgelopen weekend werd de creatie, gemaakt door de kunstenaars van De Strakke Hand uit Utrecht, onthuld door bedenkster Natasja Scharenborg (rechts op de foto) en leden van de Werkgroep Promotie Groenlo.

 1. Woede in Doetinchem na ‘fors geweld’ tegen ME: ‘In decennia niet meegemaakt’

  Woede in Doetinchem na ‘fors geweld’ tegen ME: ‘In decennia niet meegemaakt’

  DOETINCHEM - Tijdens de ongeregeldheden woensdagavond in Doetinchem zijn zeven personen aangehouden. Nadat de voetballers van De Graafschap promotie naar de eredivisie waren misgelopen, waren er ondanks oproepen om thuis te blijven, ongeveer 400 mensen bij stadion de Vijverberg. De meesten van hen gingen naar huis, maar een groepje jongeren zocht de confrontatie met de politie, aldus de zegsman van burgemeester Mark Boumans. Twee ME’ers raakten lichtgewond.
 1. Israël bombardeert huis Hamas-leider
  Play

  Israël bombar­deert huis Ha­mas-lei­der

 2. Omgekomen Myron (17) herdacht in Den Haag
  Play

  Omgekomen Myron (17) herdacht in Den Haag