De motorrijder raakte ernstig gewond bij een ongeval met een auto in Beltrum.
Volledig scherm
De motorrijder raakte ernstig gewond bij een ongeval met een auto in Beltrum. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Motorrijder ernstig gewond bij ongeval met auto in Beltrum

BELTRUM - Een motorrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een auto op de Zegendijk in Beltrum.

De automobilist reed op de Bedelaarsdijk en wilde links afslaan de Zegendijk op en zag daarbij de motorrijder over het hoofd, die tegen de rechterkant van de auto botste.

Een traumahelikopter bracht een arts naar de N18, waar de arts is ingestapt in de ambulance om tijdens de rit naar het ziekenhuis in Enschede het slachtoffer te kunnen behandelen.

De kruising Zegendijk met de Bedelaarsdijk afgesloten de verkeersongevallenanalyse gaat ter plaatse onderzoek doen. De auto en de motor zullen na het onderzoek door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

  1. Lief! Verstoten geitje Truus liefdevol vertroeteld door ervaren Needs echtpaar
    PREMIUM
    Video

    Lief! Verstoten geitje Truus liefdevol vertroe­teld door ervaren Needs echtpaar

    NEEDE - Trúúúúúúús! Als Jan Geesink zijn fiets bij de dikke boom heeft geparkeerd en de naam roept, komt het kleine geitje op volle snelheid eraan gerend. Ondertussen openen Jan en zijn vrouw Gerrie het hek van het hertenkampje. Truus dribbelt en draait om de benen, eerst bij Jan dan bij Gerrie. En dat is niet alleen in de wetenschap dat haar tweede flesje melk van de dag is gearriveerd.