Winterswijk is een schnitzelrestaurant armer. Schnitzel Antoon gaat niet meer open.
Volledig scherm
Winterswijk is een schnitzelrestaurant armer. Schnitzel Antoon gaat niet meer open. © 24Kitchen

Na 16 jaar einde aan Schnitzel Antoon in Winterswijk: ‘Afscheid in bizarre tijd’

WINTERSWIJK - Antoons Restaurant in Winterswijk is niet meer. Het etablissement, in de Achterhoek vooral bekend als Schnitzel Antoon,  is per 1 juni verkocht en de nieuwe eigenaren voeren een nieuw concept in, zo melden uitbaters Roy en Mariël Harbers op Facebook.

Antoons Restaurant aan Kobstederweg is gevestigd op het terrein van Camping Het Wieskamp. Roy Brussen en Mariël Harbers werken er al jaren en runnen naast het restaurant ook het kegelcentrum en de snackbar.

‘De lange winter, de daaropvolgende coronaperiode en het vooruitzicht dat, met alle coronamaatregelen, komende zomer niet de benodigde buffer voor een nieuwe winter opgebouwd kan worden, heeft Roy en Mariël ertoe moeten besluiten te stoppen’, meldt de camping. 

Een begrip in de regio

Antoons Restaurant was 16 jaar een begrip in de regio. Vaste gasten gaan de lappen vlees, liefst formaatje kettingkast, missen, zo geven ze aan op sociale media. Het doet Roy en Mariël goed. ‘Het gaat u allen goed en blijf in goede gezondheid in deze bizarre tijd’, schrijven ze.

Het kegelcentrum wordt voortgezet en gemoderniseerd. Aan een nieuwe, eenvoudige kaart voor het restaurant wordt gewerkt. ‘U begrijpt dat wij in de korte tijd die ons rest tot aan de zomervakantie, niet in staat zullen zijn een volwaardig à la carte restaurant op te tuigen. Wij zullen met ons team de komende maanden het restaurant gericht op campinggasten voeren met een eenvoudige kaart’, aldus de camping.

Voor een topschnitzel gaat u hier rechtsaf.
Volledig scherm
Voor een topschnitzel gaat u hier rechtsaf. © Wim Ruesink