Volledig scherm
De SP wil meer actie gaan voeren in buurten en wijken in Winterswijk. De partij heeft te weinig geschikte kandidaten gevonden voor de kieslijst. © Peter Zandee

Na Berkelland ook te weinig kandidaten voor SP in Winterswijk

WINTERSWIJK - Nadat eerder al de SP in Berkelland is afgehaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen, moet nu ook de partij in Winterswijk laten weten niet mee te doen aan de verkiezingen in maart. 

Er zijn te weinig geschikte kandidaten voor de kieslijst gevonden. De fractie bestaat op dit moment uit drie leden. Fractievoorzitter Jeroen Rensen heeft al laten weten te stoppen door een verandering in zijn werk buiten de politiek. 

Een 'pijnlijk' besluit, laat de afdeling in Winterswijk weten. De partij stopt niet met de politiek, maar wil de komende jaren meer tijd investeren in de contacten in buurten en wijken. 

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.