DEO-jeugdspelertjes met collegaatjes van Sportclub Neede op het veld, bij een moment stilte vanwege een overleden Sportclub Neede-lid.
Volledig scherm
DEO-jeugdspelertjes met collegaatjes van Sportclub Neede op het veld, bij een moment stilte vanwege een overleden Sportclub Neede-lid. © PR VV DEO

Nationale Voetbaldag bij VV DEO

BORCULO - Voetbalvereniging DEO uit de Borculose buurtschap Dijkhoek haakt aan bij de nationale voetbaldag waartoe voetbalbond KNVB zaterdag 12 juni oproept. De speciale dag valt in het openingsweekend vna het EK 2021. DEO houdt voor leden én niet-leden ‘coronaproof’ een activiteitendag.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.