Ontspannen met je hond peddelen op de Berkel

VideoEIBERGEN - Het is weer eens wat anders dan een rondje wandelen door de wijk: stand-uppaddling, oftewel suppen mét hond. Samen met je viervoeter op een sup betekent bezig zijn midden in de natuur. En dat kan op de Berkel. 

‘Kom maar, Doezel!”, Nathalie Oude Luttikhuis stapt voorzichtig op het paddleboard en spoort haar labradoodle Doezel, die met zijn poten alvast in de Berkel staat, aan om erbij op te klimmen. Dat doet de hond maar al te graag, want die weet namelijk al wat er gaat gebeuren. „Doezel heeft is nu een keer of vier mee wezen suppen”, vertelt Oude Luttikhuis . „Hij houdt erg van water, dus je maakt hem heel blij met dit rondje!”

  1. De regenboogvlag wappert op het Marianum: ‘We streven ernaar dat leerlingen zich veilig voelen’

    De regenboog­vlag wappert op het Marianum: ‘We streven ernaar dat leerlingen zich veilig voelen’

    GROENLO-LICHTENVOORDE- Ze zijn jong, ze zijn anders geaard, ze zijn scholier, ze zijn Achterhoeker en op Paarse Vrijdag benadrukken ze hun specifieke seksuele geaardheid (homo, lesbiënne of iets anders) met iets paars: een jas, sjaal, rugzak. Voor het Marianum in Groenlo (maar ook in Lichtenvoorde) was dat paars vrijdagochtend goed zichtbaar. En aan het begin van de grote pauze ging op hun school de regenboogvlag in top.