Volledig scherm
PREMIUM
De kermis in Eibergen bloeit weer. Het was afgelopen weekend een drukte van belang op de kermis, die de laatste twee jaar de nodige veranderingen heeft ondergaan. © Jan Houwers

Op de Eibergse kermis gaat vermaak weer voor winstbejag

EIBERGEN - De voorjaarskermis in Eibergen onderging vorig jaar al een stevige opfrisbeurt. Dit voorjaar zette de organisatie de puntjes op de i. Het blijkt te werken. Het was zondag lekker druk.

Het is deze zondag een drukte van belang bij alle zeventien attracties. Tot tevredenheid van Jan Hachmang, organisator en exploitant van de botsauto's en de oliebollenkraam. Eibergen vroeg Hachmang vorig jaar de kermis nieuw leven in te blazen. Dat lijkt goed gelukt.

  1. Vernieling escaleert tot schietpartij: agent én twee anderen gewond in Winterswijk
    Update/ Video

    Vernieling escaleert tot schietpar­tij: agent én twee anderen gewond in Winters­wijk

    WINTERSWIJK - Wat begon met een melding over een vernieling liep vannacht volledig uit de hand. Na het slopen van een woning aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk vertrokken drie verdachten in eerste instantie, maar het drietal keerde terug met één of meerdere wapens. ,,Op dat moment is er geschoten waarbij een politiecollega gewond is geraakt,’’ meldt de politie. De politie heeft in totaal vijf mensen gearresteerd.