Amber Veldhuis (l) biedt burgemeester Joost van Oostrum de steunbetuigingen aan die ze kreeg op haar petitie voor het behoud van buslijn 56. Rechts wethouder Anjo Bosman, die door de gemeenteraad naar de provincie gestuurd wordt om voor de busverbinding naar Deventer te pleiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Amber Veldhuis (l) biedt burgemeester Joost van Oostrum de steunbetuigingen aan die ze kreeg op haar petitie voor het behoud van buslijn 56. Rechts wethouder Anjo Bosman, die door de gemeenteraad naar de provincie gestuurd wordt om voor de busverbinding naar Deventer te pleiten. © Arjan Gotink

Oproep aan Berkelland: ‘Protesteer tegen verdwijnen buslijn 56!’

BORCULO - Voorafgaand aan de Berkellandse gemeenteraadsvergadering kreeg burgemeester Joost van Oostrum van Berkelland dinsdagavond van oud-Borculose Amber Veldhuis een petitie over het schrappen van buslijn 56 overhandigd. De gemeenteraad stuurt wethouder Anjo Bosman op de provincie af, om daar te pleiten voor behoud van de verbinding.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.