Buurtbewoners van de locatie bij zwembad De Meene die ageren tegen de komst van een sporthal aldaar. Vanaf links Jan Schermer, Hielke Nijhof en Bas Römer.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners van de locatie bij zwembad De Meene die ageren tegen de komst van een sporthal aldaar. Vanaf links Jan Schermer, Hielke Nijhof en Bas Römer. © Arjan Gotink

Oproep in aanloop naar raadsvergadering van vanavond: ‘Pas op de plaats voor keuze sporthal Ruurlo’

RUURLO - De nieuwe sporthal in Ruurlo zorgt voor veel commotie in het dorp. Nu het college van B en W vol heeft ingezet op zwembad De Meene als locatie voor de nieuwe hal, komen er van allerlei kanten protesten. Bewoners zijn boos, evenals de binnensportclubs uit Ruurlo. De gemeenteraad buigt zich vanavond over de kwestie.

  1. Arend Heideman draagt deel collectie Krebbers en Maaldrink én schilderij Hoetink over aan Hisvebo

    Arend Heideman draagt deel collectie Krebbers en Maaldrink én schilderij Hoetink over aan Hisvebo

    GELSELAAR/BORCULO - Arend Heideman uit Gelselaar heeft in zijn leven heel wat verzameld. Maar is geen ‘verzamelaar'. Sterker nog: nu de Historische Vereniging Borculo (Hisvebo) een documentatie- annex bezoekerscentrum heeft aan het Muraltplein, draagt Heideman liever wat over waar ook anderen zich nog eens in zouden moeten verdiepen. Boeken van de schrijvers H.J. Krebbers en D.M. Maaldrink, bijvoorbeeld.