Borculo - de hulpdiensten zijn donderdag middag 2 mei 2019 om 12:04 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel bij een bedrijf aan de Hesselinks Es. Ook een traumaheli is inmiddels ter plaatse. Het is nog niet bekend wat er aan de hand is.
Volledig scherm
Borculo - de hulpdiensten zijn donderdag middag 2 mei 2019 om 12:04 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel bij een bedrijf aan de Hesselinks Es. Ook een traumaheli is inmiddels ter plaatse. Het is nog niet bekend wat er aan de hand is. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Persoon komt onder heftruck bij bedrijf in Borculo

BORCULO – Bij een bedrijf aan de Hesselink Es in Borculo is donderdag een persoon gewond geraakt. Hij kwam onder een heftruck terecht.

 1. Na het weerstaan van kaaimannen, pythons en criminelen alsnog gewond... door Tommy
  PREMIUM
  Column

  Na het weerstaan van kaaimannen, pythons en criminelen alsnog gewond... door Tommy

  Valt in mijn omgeving het woord krokodil, of verschijnt ergens een plaatje van Crocodile Dundee of Harrison Ford, dan wordt nogal eens mijn kant opgekeken. Ik draag bij een beetje zon al graag mijn Australische leren hoed. En ja, mijn eerste baantje was… krokodillenverzorger. Nou ja, twee kaaimannen. Van amper 2 meter lengte. Maar wel met de neiging richting mijn benen te schuifelen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.