Een lange rij bij sporthal ‚t Timpke in Borculo. Het prikken zonder afspraak is zo populair dat het na een uur al wordt stopgezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lange rij bij sporthal ‚t Timpke in Borculo. Het prikken zonder afspraak is zo populair dat het na een uur al wordt stopgezet. © Jelle Boesveld

Prikken zonder afspraak is populair: EHBO deelt water uit bij lange wachtrij in Borculo

BORCULO - Prikken zonder afspraak was vrijdagmiddag in Borculo zo populair dat de GGD na een uur al nee moest verkopen. De EHBO deelde water uit in de lange wachtrij.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.