Zwembad De Meene in Ruurlo; de gemeenteraad van Berkelland heeft de knoop doorgehakt en wil dat de nieuwe sporthal voor Ruurlo bij De Meene wordt gebouwd.
Volledig scherm
Zwembad De Meene in Ruurlo; de gemeenteraad van Berkelland heeft de knoop doorgehakt en wil dat de nieuwe sporthal voor Ruurlo bij De Meene wordt gebouwd. © Arjan Gotink

Raad Berkelland kiest voor sporthal bij De Meene, met optie voor ‘nakomen’ VV Ruurlo

RUURLO - Met 20 stemmen voor en 6 tegen heeft de Berkellandse gemeenteraad dinsdagavond besloten dat de nieuwe sporthal voor Ruurlo bij zwembad De Meene moet komen. Een aanvulling op het voorstel werd met 18 stemmen voor en 8 tegen aangenomen, waarin nog enkele details worden afgesproken.

  1. Tocht door de Zutphense Berkel zonder kopzorgen: ‘Niemand hoeft klunend te zwemmen’
    PREMIUM

    Tocht door de Zutphense Berkel zonder kopzorgen: ‘Niemand hoeft klunend te zwemmen’

    ZUTPHEN - De bodem van de Zutphense Berkel is schoongemaakt en het water staat hoog genoeg. Dus kan het legertje zwemmers met uithoudingsvermogen zaterdag zonder kopzorgen het riviertje in duiken voor De Vrije Slag Door Zutphen (DVSDZ). De inschrijving voor de prestatietocht in open water stokte enkele weken, vanwege vrees voor een te lage waterstand in de Berkel en de angst voor blauwalg.