Jesse Bleumink (rechts) uitte vorige week dinsdag in Tubantia kritiek op het crossverbod op eigen land in Berkelland. Vrijdag werd zijn motor in beslag genomen door de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Bleumink (rechts) uitte vorige week dinsdag in Tubantia kritiek op het crossverbod op eigen land in Berkelland. Vrijdag werd zijn motor in beslag genomen door de politie. © Jeroen Jazet

Raakte Jesse uit Beltrum zijn motor kwijt door kritiek op crossverbod? ‘Dat heeft er niets mee te maken!’

BELTRUM - Nee, er zou niet meteen gehandhaafd worden bij klachten, maar eerst een goed gesprek volgen met de motorcrosser plus een waarschuwing. Zo haalde burgemeester Joost van Oostrum de gemeenteraad over om voor het omstreden crossverbod in Berkelland te stemmen. 

 1. Een e-bike aanschaffen is geen makkie ‘Lastig om aan een gangbaar model van Gazelle of Batavus te komen’

  Een e-bike aanschaf­fen is geen makkie ‘Lastig om aan een gangbaar model van Gazelle of Batavus te komen’

  EIBERGEN – Fietsen en wandelen zijn populair in coronatijd. De huidige crisis heeft fietsenwinkel Profile Bleumink in Eibergen geen windeieren gelegd. „Wij varen eigenlijk wel bij corona”, zegt medewerker Wouter Emsbroek als hij terugblikt op het afgelopen jaar. Het is tegelijkertijd een wrange constatering. Want Bleumink voelt mee met de noodlijdende ondernemers, die zwaar getroffen worden door de coronacrisis.
 1. 'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Zondag wordt een zomerse dag
  Play

  Zondag wordt een zomerse dag