‘Volstrekt onaanvaardbaar’ noemt burgemeester Joost van Oostrum de flyer voor de designerdrug 3-MMC die deze week in Berkelland in de brievenbus viel.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Volstrekt onaanvaardbaar’ noemt burgemeester Joost van Oostrum de flyer voor de designerdrug 3-MMC die deze week in Berkelland in de brievenbus viel. © Joost van Oostrum

Reclame voor designerdrug 3-MMC in brievenbus ‘volstrekt onaanvaardbaar’; burgemeester Berkelland wil verbod

BORCULO/GOOR – Een opmerkelijke folder viel er deze week bij inwoners van Berkelland en Hof van Twente in de brievenbus. Op een flyer in felle kleuren biedt een onbekend persoon de zwaar verslavende partydrug 3-MMC aan. „Volstrekt onaanvaardbaar”, stelt de Berkellandse burgemeester Joost van Oostrum.

 1. Inwoners Hof van Twente krijgen flyer met reclame voor partydrug 3-MMC door de brievenbus

  Inwoners Hof van Twente krijgen flyer met reclame voor partydrug 3-MMC door de brievenbus

  GOOR - Inwoners van de gemeente Hof van Twente hebben de afgelopen week een wel erg opmerkelijke folder tussen de huis-aan-huis bladen door de brievenbus gekregen. Via een flyer adverteert een onbekend persoon met 3-MMC, een razend verslavende designerdrug die in deze regio bezig is aan een problematische opmars. Hoewel nog niet legaal, waarschuwt de politie voor de gevaarlijke effecten die de drug kan hebben.
 1. Vincent wil einde aan anti-Aziatisch racisme in Nederland
  Play

  Vincent wil einde aan an­ti-Aziatisch racisme in Nederland

 2. Samenvatting: Heracles Almelo - Willem II
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Heracles overtui­gend langs Willem II

  10 april