Volledig scherm
PREMIUM
De Esweg in Eibergen. De rij woningen aan de rechterkant zal tussen nu en vijf jaar worden gesloopt, is het voornemen van woningcorporatie ProWonen. © Peter Zandee

Sloopbesluit arbeiderswoningen
aan Esweg in Eibergen komt hard aan

EIBERGEN - Bewoners van huurwoningen van ProWonen in de Esweg zijn geraakt door het besluit van de woningcorporatie om twaalf woningen in de straat te slopen. Het gaat dan om een rij woningen aan de 'even' kant van de straat. 

Op een informatieavond over voorgenomen groot onderhoud in de straat werden de huurders verrast: ProWonen vindt dat de kosten van moderniseren niet opwegen tegen het  daarmee te bereiken comfort.

  1. Hekken bij 't Hilgelo toch weer open

    Hekken bij 't Hilgelo toch weer open

    WINTERSWIJK - De hekken rond ‘t Hilgelo zijn weer open en blijven dat zeker een jaar. Dit heeft terreineigenaar Leisurelands besloten na een evalutie dit najaar. Camping Ten Hagen is blij met de maatregel. Zij kregen veel klachten van campinggasten die door de afsluiting er niet door konden met hun invalidewagen of kinderwagen. ,,Bovendien is het erg ongastvrij om een terrein dat voor iedereen toegankelijk is dicht te doen,” aldus de campingeigenaresse Ten Hagen.