Kiezen voor de locatie bij zwembad De Meene voor de bouw van de nieuwe sporthal voor Ruurlo levert Berkelland lof op van Stichting Zwembad Ruurlo, maar kritiek van onder meer de Willibrordusschool, VV Ruurlo, binnensportclubs en de Berkellandse Burgerpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
Kiezen voor de locatie bij zwembad De Meene voor de bouw van de nieuwe sporthal voor Ruurlo levert Berkelland lof op van Stichting Zwembad Ruurlo, maar kritiek van onder meer de Willibrordusschool, VV Ruurlo, binnensportclubs en de Berkellandse Burgerpartij. © Arjan Gotink

Sporthalbesluit Ruurlo: keuze voor De Meene opnieuw betwist

RUURLO/BORCULO - Stichting Zwembad Ruurlo is verheugd over het voorstel van B en W van Berkelland om voor de nieuwe sporthal van Ruurlo te kiezen voor de locatie van zwembad De Meene. 

  1. Schoolkinderen hengelen ene na andere vis uit Lochemse vijver: ‘Helemaal niet eng om het haakje eruit te halen’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Schoolkin­de­ren hengelen ene na andere vis uit Lochemse vijver: ‘Helemaal niet eng om het haakje eruit te halen’

    LOCHEM - Op een gegeven moment is er geen houden meer aan en wordt de ene na de andere vis binnengehengeld. De kinderen uit groep 7 en 8 van de Harfsense Beatrix School vinden het allemaal prachtig en begroeten elke vangst met luide kreten. Ze zitten eens niet aan de iPad of laptop, maar zijn op ‘visles’ met Vismeester Wim Langeler. De schoolkinderen brengen het geleerde in de praktijk bij de visvijver van restaurant en ‘spelerij’ De Witte Wieven in Lochem.