Volledig scherm
PREMIUM
Op het veld van SVBV in Barchem werd de strijd sportief gestreden. SVBV( rood wit) wist de pot te winnen van Neede met 2 tegen 1. Naast het veld daarentegen leidde emotie en spanning van de beslissingswedstrijd tot een handgemeen tussen de fans. © Jan Houwers

Supporter SC Neede loopt hoofdwond op bij verhit nacompetitieduel in Barchem

Een SC Neede-fan is zondagmiddag gewond geraakt bij het duel tussen SVBV en SC Neede in Barchem. De supporter moest naar het ziekenhuis om een wond in zijn gezicht te laten behandelen. 

Of de wond het rechtstreekse gevolg was van een opstootje aan het einde van de verlenging, moet nog blijken, zegt SVBV-voorzitter Rudolf Roekevisch. De clubbesturen hebben afgesproken het incident te evalueren door getuigen en betrokkenen een verslag te laten schrijven.

  1. Vernieling escaleert tot schietpartij: agent én twee anderen gewond in Winterswijk
    Update/ Video

    Vernieling escaleert tot schietpar­tij: agent én twee anderen gewond in Winters­wijk

    WINTERSWIJK - Wat begon met een melding over een vernieling liep vannacht volledig uit de hand. Na het slopen van een woning aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk vertrokken drie verdachten in eerste instantie, maar het drietal keerde terug met één of meerdere wapens. ,,Op dat moment is er geschoten waarbij een politiecollega gewond is geraakt,’’ meldt de politie. De politie heeft in totaal vijf mensen gearresteerd.