Volledig scherm
PREMIUM
De Needse survivalrun, editie 2018. mtb;20181021 Editie ; Achterhoek Credit;Marcel ter Bals © Marcel ter Bals

Survivalrun Neede groeit naar 1000 deelnemers

NEEDE - De jaarlijkse Survivalrun Neede groeit voor de editie die zondag 20 oktober plaatsheeft naar 1000 deelnemers. Eerder zat het sportevenement aan zijn max met 800 deelnemers.

De survivalsport is 'hot' en dat merken de organisatoren van de Needse survivalrun. Sinds gisteravond is voor alle categorieën van de run van 20 oktober de inschrijving opengesteld. Op de recreanten korte survivalrun na, die maandag al nagenoeg vol zat, was de capaciteit voor de andere onderdelen zodanig dat er nog circa 50 procent aan inschrijvingen bij kon. "Alles wordt op weer iets grotere schaal opgebouwd", schetst PR-vrijwilliger Max Arends. "We kunnen 1000 deelnemers aan. Eerder zaten we met 800 vol. De circa 50 hindernissen worden consequent in viervoud naast elkaar gebouwd."

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.