Veel supporters en familieleden van (jeugd)spelers waren blij dat ze dit seizoen weer voetbal konden kijken. Daar is voorlopig echter weer een einde aan gekomen.
Volledig scherm
Veel supporters en familieleden van (jeugd)spelers waren blij dat ze dit seizoen weer voetbal konden kijken. Daar is voorlopig echter weer een einde aan gekomen. © theo kock persfotografie

SV Grol komt met alternatief voor langs de lijn: voetbal kijken via de livestream

GROENLO - Er gaat voor de meeste supporters niets boven langs de lijn staan om lekker voetbal te kijken. Nu dat voorlopig niet meer mag, heeft SV Grol een schrale troost: de komende weken zijn alle wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld te bekijken via de livestream op de website.

  1. Skatebaan Zutphen ondanks coronamaatregelen weer overvol: ‘Een Boa kan dit niet oplossen’
    PREMIUM

    Skatebaan Zutphen ondanks coronamaat­re­ge­len weer overvol: ‘Een Boa kan dit niet oplossen’

    ZUTPHEN - Ook tijdens de tweede lockdown is de populaire Zutphense skatebaan Canyon een plek waar tientallen tieners bijeenkomen, ondanks de regel van een maximale groepsgrootte van vier personen. Burgemeester Annemieke Vermeulen zet niet extra toezicht in en ‘hoopt’ dat de regels zullen worden nageleefd. Ruud Kuin, voorzitter van de Nederlandse BOA Bond, is kritisch over deze passieve opstelling.