Volledig scherm
Kolderhoeveparty © Reinier van Willigen

Toch weer Kolderhoeveparty op de grens van Twente en de Achterhoek

RIETMOLEN – De tiende editie van vorig jaar dreigde meteen de laatste te worden. Want het doek dreigde te vallen voor de Kolderhoeveparty . De manege, die het decor vormt voor het jaarlijkse feest, was immers te koop gezet.

Maar omdat er nog geen nieuwe eigenaar is, wordt zaterdag 16 en zondag 17 november de elfde editie van de Kolderhoeveparty gehouden op de grens van het Twentse Haaksbergen en het Achterhoekse Rietmolen. 

Piratenmuziek

„Het is fantastisch dat we weer gebruik mogen maken van deze schitterende locatie, om er weer een mooi en gezellig evenement van te maken”, zegt Janny Rupert van café Van Otten in Rietmolen. In dit etablissement zag de party ooit het levenslicht. „Het begon ooit, zoals iedereen ondertussen wel weet, in ons café. Omdat liefhebbers van piratenmuziek zich beklaagden over de muziekkeus tijdens de zomerfeesten hier in de regio. ‘Organiseer dan zelf eens wat’, werd er al snel gezegd. Wat die jongens prompt deden.”

Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip onder de feestgangers in de Achterhoek en Twente. De zaterdagavond is gereserveerd voor jongeren. Er zijn optredens van de Feestnation, Bende van Ellende en een Fout Halfuur met Danny Panadero. Deze shows beginnen om 21.30 uur.

Calimero's 

„Zondagmiddag staat in het teken van de gezelligheid”, aldus Janny Rupert. „Voor de piratenliefhebbers de welbekende band De Calimero’s, de Perfect Showband en de Capri Roadshow zorgen voor een gezellige middag en avond voor zowel jong als oud.”

Voor meer info zie: Kolderhoeveparty.nl