Uiterst links wordt geboord. Uiterst rechts is op een halve kilometer afstand het zonnepark in aanbouw te zien aan de andere kant van de Nettelhorsterweg/N825.
Volledig scherm
Uiterst links wordt geboord. Uiterst rechts is op een halve kilometer afstand het zonnepark in aanbouw te zien aan de andere kant van de Nettelhorsterweg/N825. © Peter Zandee

Tussen Borculo en Geesteren kun je het ‘groene’ stroomnet uitgerold zien worden

BORCULO/GEESTEREN - Passanten op de N825/Nettelhorsterweg moeten hun snelheid matigen voor bijzondere installaties naast de weg. Specialisten van het boorbedrijf J. de Lange uit Vroomshoop werken aan de ondergrondse verbinding voor een dikke stroomkabel. Die moet het Liander-tussenstation op het bedrijventerrein Overberkel in Borculo verbinden met het zonnepark aan de Brokersweg bij Geesteren.

 1. Van Torentje naar Torentje: Rutte, Klaver & 9 andere lijsttrekkers komen naar Twente voor jou
  PREMIUM
  meld je nu aan!

  Van Torentje naar Torentje: Rutte, Klaver & 9 andere lijsttrek­kers komen naar Twente voor jou

  Elf lijsttrekkers van politieke partijen komen begin maart op uitnodiging van De Twentsche Courant Tubantia en de Universiteit Twente naar Enschede om hun politieke idealen te delen en daarover in gesprek te gaan met kiezers. Vijf vrouwen, zes mannen. Ervaren gespreksleiders onder wie anchor Sander Schimmelpenninck en Tubantia-hoofdredacteur Martha Riemsma voelen de politieke leiders in een interactieve talkshow aan de tand. „We moeten praten!”
 1. Samenvatting | Heracles Almelo - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Heracles Almelo - PEC Zwolle

  7 maart
 2. Aanbod bij afvalbrengpunt Enschede-Zuid blijft maar groeien
  Play

  Aanbod bij afvalbreng­punt Enschede-Zuid blijft maar groeien