Volledig scherm
Spawn, klaar voor de presentatie van het derde album. foto pr

Video | Achterhoekse band Spawn komt met derde studioalbum

AALTEN - Het was even rustig rondom de skarockband Spawn, maar het derde studioalbum is klaar en de schoenen zijn gepoetst voor de livepresentatie in Oerkroeg Schiller.

Zoals de titel van de plaat (Dance with the Lunatics) doet vermoeden, belooft de albumreleaseparty een feestje te worden. „Het is ons beste album", vindt de band.

Energieker
„De nummers zijn beter, energieker en meer doordacht. Door ervaring zijn we kritischer geworden en kennen we elkaars sterke en zwakke punten." De vijftien jaar geleden opgerichte punkband groeide uit tot een grote skaband met inmiddels 200 optredens door het hele land op de teller.

't Hok
Oefenen doen ze nog altijd in 't Hok' in Aalten: de thuisbasis van de muzikale vriendengroep, te weten: Roel Wensink (zang en gitaar), Paul Heijnen (drums), David van Lochem (basgitaar), Jaap Bulsink (toetsen), Erik Rhebergen (trompet), Derk Wikkerink (saxofoon) en Mark Koeleman (trombone).

Spawn treedt zaterdag 22 oktober vanaf 21.00 uur op. Entree aan de deur: 5 euro. De nieuwe cd Dance with the lunatics' is er te koop voor een tientje.

Meer over Spawn in De Gelderlander van vrijdag 21 oktober, editie Achterhoek, of in de e-paper.

Videoclip voor de Ska band Spawn, behind the scenes @ De Zwarte Cross. CAMERA / Laurens Verwoest, Jonathan J Smit MONTAGE / Jonathan J Smit PRODUCER / Wanah Media ARTIST / Spawn SONG / Balkan Fever ALBUM / Hosdroplos