Volledig scherm
Schrijver Gerrit Komrij © Marcel Israel Fotografie

Villa Mondriaan in Winterswijk brengt hommage aan Komrij met schrijfwedstrijd

WINTERSWIJK - Villa Mondriaan houdt een schrijfwedstrijd bij de tentoonstelling Kunst van Komrij. In deze tentoonstelling wordt de kunst getoond waarover de grote Winterswijkse schrijver, dichter en kunstliefhebber Gerrit Komrij veel schreef.

Deelnemers kunnen tot 1 januari 2017 een gedicht of een stuk proza schrijven en inleveren. Het gedicht of stukje proza van de winnaar wordt gepubliceerd in de vorm van een ansichtkaart en verkocht in de museumwinkel. Daarnaast is er ook nog een verrassingsprijs te winnen.

Inspiratie
Bij een bezoek aan Villa Mondriaan kunnen bezoekers een deelnemerspakket aanschaffen. Deelnemers kunnen zich laten inspireren door de werken in het museum en iets schrijven over de kunstwerken die te zien zijn. De stukken tekst kunnen bij afloop van het bezoek of later per e-mail of post ingeleverd worden. De winnaar wordt in januari bekend gemaakt.

De tentoonstelling te zien tot en met 26 februari 2017. Locatie: Zonnebrink 4 (ingang Ratumsestraat), Winterswijk. Meer informatie op: www.villamondriaan.nl