Voorzitter Johnny Lankheet van Visiegroep Hergebruik H. Caecilia in de kerk: „Een herindeling van de kerkruimte met een extra bouwlaag lijkt mogelijk.”
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Johnny Lankheet van Visiegroep Hergebruik H. Caecilia in de kerk: „Een herindeling van de kerkruimte met een extra bouwlaag lijkt mogelijk.” © Peter Zandee

Visiegroep en schoolbestuur praten door over hergebruik kerk in Rietmolen

RIETMOLEN/BORCULO - Visiegroep Toekomst H. Caecilia Rietmolen en Stichting Keender voor katholiek en openbaar primair onderwijs praten verder over de mogelijkheden voor hergebruik van de H. Caeciliakerk naast basisschool St. Jozef. De gemeente Berkelland wacht af wat uit dat overleg komt. 

  1. Deftig doolhof Ruurlo vindt uitgang na dwaaltocht in coronatijd: ‘We hadden bijna de sleutels ingeleverd’
    PREMIUM

    Deftig doolhof Ruurlo vindt uitgang na dwaaltocht in coronatijd: ‘We hadden bijna de sleutels ingeleverd’

    RUURLO - De paden zijn er weer net zo breed als in 1890, toen de adellijke dame haar dwaaltuin liet aanleggen. Het doolhof in Ruurlo telt in totaal 1198 meter aan paden met een breedte van 2 meter. Daar wandelden dit jaar erg veel bezoekers overheen, bijna de dubbele score van een normaal jaar. Dat mag een klein wonder heten: het deftige doolhof met een rijke historie sloot bijna voorgoed zijn deuren.