Dit jaar geen feesttent in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit jaar geen feesttent in Winterswijk. © Jv

Volksfeest Winterswijk dit jaar in zeer afgeslankte vorm: geen feesttent, wel aangepaste corso

WINTERSWIJK - Het Volksfeest in Winterswijk zal dit jaar in zeer afgeslankte vorm worden gevierd: zonder feesttent, kinderspelen en vogelschieten, maar wel met een aangepast bloemencorso en de kermis.

 1. Gestolen camper pasgetrouwde Daan en Jorien uit Lochem geplunderd teruggevonden in Italië: ‘Dit gaan we nooit meer vergeten’
  PREMIUM

  Gestolen camper pasgetrouw­de Daan en Jorien uit Lochem geplunderd teruggevon­den in Italië: ‘Dit gaan we nooit meer vergeten’

  De huwelijksreis van Lochemers Daan Brinkerink en Jorien Dijkstra is toch nog tot een goed einde gekomen: hun geliefde blauwe camper is weer terecht, maar met veel schade en leeggeplunderd. Het voertuig werd tijdens hun reis naar Rome op klaarlichte dag gestolen, maar is nu op een kilometer afstand weer teruggevonden. ,,Dan zie je hem weer staan, dat voelt wel onwerkelijk.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.