Feestvierende festivalgangers op de laatste editie van de Zwarte Cross in 2019: zien we dit beeld weer in 2021? De voorbereidingen voor het Achterhoekse festival zijn in ieder geval begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Feestvierende festivalgangers op de laatste editie van de Zwarte Cross in 2019: zien we dit beeld weer in 2021? De voorbereidingen voor het Achterhoekse festival zijn in ieder geval begonnen. © Jan Ruland van den Brink

Voor de Zwarte Cross is 2021 ‘in alles eigenlijk nog één groot vraagteken’

LICHTENVOORDE / HENGELO - Het programma is zo goed als rond en het festival is ook al uitverkocht: de voorbereidingen voor de Zwarte Cross 2021 lopen inmiddels volop. Maar wat er nu precies wél en niet mag is allemaal nog één groot vraagteken.

 1. Achterhoekse stichting probeert avondklokhond-uitlaters te weren

  Achterhoek­se stichting probeert avondklok­hond-uitlaters te weren

  GEESTEREN (Gld) - Het nieuwe woord was er deze week plotseling, na de aankondiging van het instellen van een avondklok. Avondklokhond. En het kon niet uitblijven: dat dier is populair als smoes om niet thuis te hoeven blijven zitten. De Stichting Blijdschap Voor De Dieren, die recent een buddyproject overnam, merkt het. En baalt ervan. Voorzitter Frank Dogterom uit het Achterhoekse Geesteren laat weten te zullen proberen gelegenheids-buddy's te weren.
 1. Met hakmes in de hand verjaagt Jeffrey gewapende overvaller
  Play

  Met hakmes in de hand verjaagt Jeffrey gewapende overvaller

 2. Demonstratie op plein in Eindhoven loopt uit de hand
  Play

  Demonstra­tie op plein in Eindhoven loopt uit de hand