De beslommeringen van de familie Meiland in hun Hengelose woonboerderij op tv hebben getoond hoe mooi wonen in de Achterhoek is. ,,Betere exposure kun je niet krijgen", zegt makelaar Ben Groot Roessink.
Volledig scherm
PREMIUM
De beslommeringen van de familie Meiland in hun Hengelose woonboerderij op tv hebben getoond hoe mooi wonen in de Achterhoek is. ,,Betere exposure kun je niet krijgen", zegt makelaar Ben Groot Roessink. © Jan Ruland van den Brink

Woningen Achterhoek in twee jaar gemiddeld ruim een ton duurder: ‘Dit is mede het Meilandjes-effect’

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK/BORCULO - Voor een woning in de Achterhoek wordt gemiddeld 110.000 euro meer betaald dan eind september 2019. Bronckhorst spant de kroon met een stijging van 2 ton.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.