De Nederlandse apothekers hebben informatie over medicijnen verzameld op de site Apotheek.nl. Daar kun je als patiënt terugvinden wat je erover weten moet.
Volledig scherm
De Nederlandse apothekers hebben informatie over medicijnen verzameld op de site Apotheek.nl. Daar kun je als patiënt terugvinden wat je erover weten moet. © PR Bibliotheek Oost-Achterhoek

Workshop in Eibergse bieb helpt digitaal zoeken op Apotheek.nl

EIBERGEN - De apotheek in de bibliotheek? Een beetje wel, waar het op lezen aankomt. In het kader van de digitalisering wordt bij Bibliotheek Oost-Achterhoek voorlichting gegeven over wat je waar op informatiegebied kunt vinden als het over medicijnen gaat.

 1. Tocht door de Zutphense Berkel zonder kopzorgen: ‘Niemand hoeft klunend te zwemmen’
  PREMIUM

  Tocht door de Zutphense Berkel zonder kopzorgen: ‘Niemand hoeft klunend te zwemmen’

  ZUTPHEN - De bodem van de Zutphense Berkel is schoongemaakt en het water staat hoog genoeg. Dus kan het legertje zwemmers met uithoudingsvermogen zaterdag zonder kopzorgen het riviertje in duiken voor De Vrije Slag Door Zutphen (DVSDZ). De inschrijving voor de prestatietocht in open water stokte enkele weken, vanwege vrees voor een te lage waterstand in de Berkel en de angst voor blauwalg.
 2. Inflatie dilemma voor Twentse ondernemers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’
  PREMIUM

  Inflatie dilemma voor Twentse onderne­mers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’

  ENSCHEDE - De inflatie lag vorige maand voor het eerst in bijna vijftig jaar boven de 10 procent. Dat merken consumenten in de portemonnee en het zorgt voor dilemma’s bij ondernemers. De eigenaar van het Twentse Jongbloed Fiscaal Juristen pleit voor belastingvrije bonussen. „Nu gaat een groot deel van zo’n bedrag naar de staat, waarom moet die een graantje meepikken?”
 3. Rechter veegt eis horeca Barchem om uitstel werk aan N312 van tafel: ‘Vraag om nadeelcompensatie’
  PREMIUM

  Rechter veegt eis horeca Barchem om uitstel werk aan N312 van tafel: ‘Vraag om nadeelcom­pen­sa­tie’

  LOCHEM/BARCHEM/ZUTPHEN - Of het nu precies in de periode is met de hoogste omzet of niet: de provincie Gelderland mag komende maandag gewoon beginnen met ingrijpende werkzaamheden aan de N312 tussen Barchem en Lochem. Een kort geding van drie horecazaken haalt weinig uit en dus moeten Lochemers tijdelijk zo’n 5 kilometer omrijden voor de afhaalchinees aan de provinciale weg.