Volledig scherm
Auto op de Graadt van Goggenweg. Van de inzittenden geen spoor. © Michiel van Beers

Auto over de kop op de Graadt van Roggenweg, inzittenden verdwenen

Op de Graadt van Roggenweg in Utrecht is vannacht een auto over de kop geslagen. De bestuurder en eventuele inzittenden waren verdwenen toen de politie arriveerde.

Rond 04.00 uur reed de auto over de Weg der Verenigde Naties richting de Graadt van Roggenweg. Ter hoogte van het gebouw van de Raad voor de Kinderbescherming verloor de bestuurder de macht over het stuur, ramde een verkeerslicht en sloeg over de kop.

De inzittenden zijn daarna uit het voertuig gekropen en ervandoor gegaan, want toen even later de politie arriveerde was er van bestuurder en eventuele inzittenden geen spoor. Volgens een aanwezige persfotograaf hing in de auto een flinke alcohollucht, dus mogelijk had de bestuurder gedronken.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weer op de wielen gezet en afgesleept. De betrokkenen worden door de politie gezocht.

 1. ‘Haal me hieruit!’ Laatste grap van Ierse opa op zijn eigen begrafenis gaat hele wereld over

  ‘Haal me hieruit!’ Laatste grap van Ierse opa op zijn eigen begrafenis gaat hele wereld over

  Daar stonden ze dan op het kerkhof in Zuid-Dublin, de familie en vrienden van Shay Bradley. Voor het afscheid van een geweldige vader en opa. Voor die immer pijnlijke laatste groet. Voor een traan... maar ook een onverwachte lach. Want de lieve ‘papabeer’ had tot ieders verbazing nog een grap voorzien op zijn begrafenis zaterdag. Een geluidsopname waarin hij deed alsof hij het maar niks vond in die kist van hem. De video van zijn laatste frats gaat nu de hele wereld rond.
 2. De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’
  PREMIUM

  De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’

  Voor veel boeren is de geest uit de fles. Geholpen door de acties in de provincies trekken woensdag duizenden agrariërs en medestanders richting RIVM en het Binnenhof in Den Haag om weer aandacht te vragen voor het stikstofbeleid dat in hun ogen niet deugt. Aan de wieg van het protest staat Farmers Defence Force, een jonge beweging die onstuimig groeit en weigert water bij de wijn te doen. Maar er klinkt ook (interne) kritiek op de werkwijze van het nieuwe ‘boerenleger’. ,,We moeten onze hand niet overspelen.’’