Bomenverkoper: Van dat gesjouw val ik altijd 5 tot 6 kilo af

VIDEOVeel Nederlanders kopen hun kerstboom bij een vertrouwd adresje. Omdat het zo’n fijne traditie is om bij Kerstboom Kees of het kerstbomenvrouwtje een spar of Nordmann te keuren. De seizoenswerkers doen het er vaak bij voor de lol. ,,Ik praat graag, dat scheelt.”

 1. Brutale Pietje (9) en Fleur (10) veroveren Holland's Got Talent
  kijkcijfers

  Brutale Pietje (9) en Fleur (10) veroveren Holland's Got Talent

  Het was de avond van brutale kinderen gisteravond op RTL 4. Eerst was daar de 9-jarige volkszanger Pietje Tomassen die de jury en de zaal van Holland's Got Talent met zijn bijdehante opmerkingen aan het lachen kreeg. Daarna verscheen de 10-jarige danseres Fleur op het podium, die Paul de Leeuw afblufte toen hij haar vroeg naar haar zangkunsten. ,,Dan moet je me door laten gaan naar de volgende ronde, dan weet je het.”
 2. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon ophaalt: ‘We geloofden onze ogen niet’

  Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon ophaalt: ‘We geloofden onze ogen niet’

  Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie 100 meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”