Volledig scherm
Het team van Mondzorgcentrum Wiranto & Go. © Wiranto

Almelose tandartsen in de race voor landelijke titel

ALMELO - Mondzorgcentrum Wiranto & Go in het Windmolenbroek, is tot de finale doorgedrongen in de race om de titel Tandartsenpraktijk van het jaar. 

Garage 

Het echtpaar Rob en Swie Tien Wiranto begon ooit in een verbouwde garage. Daarna is de praktijk verhuisd naar de Leemhorst en vier jaar terug namen ze hun intrek in hun huidige pand aan de Zeerarend.

Finale

In de finale hebben ze concurrentie van de de praktijk CBT Midden-Brabant uit Ulvenhout  en ART Tandartsen uit Amersfoort. De bekendmaking van de prijs is tijdens de Dental Expo op 20 maart in Amsterdam.

Als onderdeel van de verkiezing kan er gestemd worden via een Facebookpagina. Die is te vinden via Verkiezing Tandartspraktijk van het Jaar. 

  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.