Volledig scherm
Dennis Kuipers © Carlo ter Ellen DTCT

Bedrijven Succes Signs en Ipatec verhuizen van Zenderen naar Almelo

ALMELO/ZENDEREN - De bedrijven Succes Signs en Ipatec Racing verhuizen van Zenderen naar Almelo. Succes Signs is een bedrijf in autobelettering en -stickering en eigendom van Dennis Kuipers. Ipatec is het ‘rallybedrijf‘ van Dennis Kuipers en z’n vader René.

Succes Signs en Ipatec zijn sinds enkele jaren gevestigd in een bedrijfspand aan de Lidwinaweg in Zenderen, maar daar is Succes Signs uit z’n jasje gegroeid. Succes Signs is gespecialiseerd in auto- en wagenparkbelettering, bij het bedrijf werken twintig mensen. Daarnaast doet het bedrijf van Dennis Kuipers aan carwrapping en het aanbrengen van steenslagfolies. Ipatec is het bedrijf waar vader René en zoon Dennis Kuipers hun rallyactiviteiten doen.

Beide bedrijven verhuizen naar de Twentelaan in Almelo, naar het pand waar in het verleden onder meer de bedrijven Van de Ven Auto, Uw Impost Auto en Safe Motors zaten. Inmiddels is een begin gemaakt met de aanpassing van het pand. Dennis Kuipers verwacht dat beide bedrijven begin volgend jaar overgaan van Zenderen naar Almelo. Ipatec Racing komt op de bovenverdieping van het pand aan de Twentelaan. „Er gaan nu veel tijd zitten in Succes Signs, vanwege de zakelijke groei”, zegt Dennis Kuipers. Zowel zoon Dennis als vader René zijn rallyrijders. Maar de autosport en Ipatec liggen even op een lager pitje, zegt Kuipers.

Almelo e.o.