De Mariakapel in Geerdijk. Foto: Frans Nikkels
Volledig scherm
De Mariakapel in Geerdijk. Foto: Frans Nikkels

Heel trots op Mariakapel

GEERDIJK - Het is een blikvanger van jewelste, de gloednieuwe Mariakapel in Geerdijk. Voorzitter Harry Uitzetter van de stichting 'Willibrord aan het kanaal' is met recht trots op het gebouw aan de Schoolstraat. "En niet alleen ik ben reuzetrots, met mij vele andere parochianen en inwoners van Geerdijk en Vroomshoop."

 1. Jan (63) en Aloy (67) gaan diep in hun pensioen lekker vakken vullen in Wierden: ‘We doen dit niet voor het geld’
  PREMIUM

  Jan (63) en Aloy (67) gaan diep in hun pensioen lekker vakken vullen in Wierden: ‘We doen dit niet voor het geld’

  WIERDEN - De tijd dat er alleen maar tieners vakken in de Albert Heijn in Wierden vulden, is voorbij. Sinds kort zijn de eerste zes gepensioneerden in de supermarkt aan de slag. De jongste is 63 en de oudste 72. Allemaal willen ze niets liever dan weer lekker aan de bak. En dat komt Albert Heijn goed uit, want het wordt steeds moeilijker om de bezetting rond te krijgen.
 2. Verwoesting goed zichtbaar na grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Almelo
  PREMIUM
  met video

  Verwoes­ting goed zichtbaar na grote brand in bedrijfs­ver­za­mel­ge­bouw Almelo

  ALMELO - Bij de zeer grote brand in het bedrijfsverzamelgebouw in Almelo is vrijdagavond en nacht mogelijk asbest vrijgekomen op het terrein zelf. De brandweer geeft aan dat buurtbewoners zelf mogelijke verbrandingsresten zelf op kunnen ruimen. De brandweer is een groot deel van de zaterdag nog bezig met nabluswerkzaamheden. Het heeft daarvoor het grootste deel van het gebouw moeten slopen.

In samenwerking met indebuurt Almelo