Volledig scherm

Nieuwe fietstocht in Twenterand

VROOMSHOOP/DEN HAM - De VVV Twenterand houdt op zaterdag 12 mei een fietsdag. Daarbij wordt de nieuwe Karrenspoorfietsroute ten doop gehouden. Deze route heeft een lengte van 40 kilometer.

Het is een afwisselende fietstocht door veengebied, kampenlandschap, bossen, eeuwenoude buurtschappen en het stroomgebied van de Overijsselse Vecht, met de mogelijkheid om over te steken met een pontje.

Er kan 12 mei tussen 10.00 en 13.00 uur worden gestart bij Kalkwijck Distillers aan de Tonnendijk 176 in Vroomshoop of bij vakantiepark Besthmenerberg aan de Besthemerberg 1 in Ommen. De kosten voor deelname aan deze dag bedragen 2,50 euro. De deelnemers komen langs een aantal afstappunten, zoals aspergeteler en landwinkel Eggens, landbouwmuseum Dalvoorderslag en ijsboerderij De Meulenhorst.

  1. Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtoffers terugbetalen

    Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtof­fers terugbeta­len

    ALMELO - De van oplichting verdachte Almeloër Henk B. wil zijn slachtoffers gaan terugbetalen. Voor de rechter verklaarde hij dat hij inmiddels een spaarpotje heeft waaruit hij dat ‘serieus’ kan gaan doen. Hij vertelde tegenwoordig bij het kringloopbedrijf Wawollie in zijn woonplaats te werken, zelf van het minimale probeert rond te komen, waardoor hij overhoudt om het straks met de gedupeerden goed te maken. “Zelfs als ik word vrijgesproken".

Almelo e.o.