Volledig scherm
Nu nog aspirant-supportersvereniging, vanaf 10 november officieel: Supportersvereniging Gemeente Tubbergen. Foto: Rikkert Harink

SVGT bijna officieel erkende supportersvereniging

TUBBERGEN - Nadat de Supportersvereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) op 31 oktober 2011 werd opgericht, was deze een jaar lang actief als ‘aspirant-supportersvereniging’. Dat wordt op korte termijn anders. Op zaterdagavond 10 november 2012 om 19.30 uur zal de officiële erkenning als regionale supportersvereniging door FC Twente feestelijk worden gevierd bij Café Fox te Tubbergen.

Op deze avond zal de voorzitter van Football Club Twente, Joop Munsterman, persoonlijk aanwezig zijn om de officiële ondertekening te verrichten. Daarnaast krijgen aanwezigen de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen aan Joop Munsterman of andere leden van de Raad van Commissarissen van FC Twente.

Bert van Losser is er de “spreekstalmeester” en het programma op een informatieve en tevens kennisgevende manier leiden, verder invullen en van gespreksstof voorzien.

Ook zal cabartier Thijs Kemperink uit Albergen acte de présence geven en op een humoristische manier een voorstelling schetsen van de dagelijkse gang van zaken bij voetbalclub FC Twente en haar voorzitter Joop Munsterman.

Verder zal Toronto Drive in de muzikale omlijsting verzorgen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het heuglijke feit te vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Almelo e.o.