Wim Heylen (rechts) biedt de directie van Bolk als welkom een Twentse krentenwegge aan.
Volledig scherm
Wim Heylen (rechts) biedt de directie van Bolk als welkom een Twentse krentenwegge aan. © Wim Goorhuis

Tevredenheid alom bij opening Bolk op XL Almelo

ALMELO - Een blije huurder en een net zo blije verhuurder. Een tevreden directeur en een net zo tevreden loco-burgemeester.  Het was kortom één groot positief feest, donderdagmiddag bij de ingebruikname van de nieuwe hal van transportbedrijf Bolk op XL Businesspark.

 1. Verwoesting goed zichtbaar na grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Almelo
  PREMIUM
  met video

  Verwoes­ting goed zichtbaar na grote brand in bedrijfs­ver­za­mel­ge­bouw Almelo

  ALMELO - Bij de zeer grote brand in het bedrijfsverzamelgebouw in Almelo is vrijdagavond en nacht mogelijk asbest vrijgekomen op het terrein zelf. De brandweer geeft aan dat buurtbewoners zelf mogelijke verbrandingsresten zelf op kunnen ruimen. De brandweer is een groot deel van de zaterdag nog bezig met nabluswerkzaamheden. Het heeft daarvoor het grootste deel van het gebouw moeten slopen.
 2. Deze winkel in Almelo verkoopt alles, maar is nu zelf in de aanbieding: ‘Bij mij kun je gewoon afpingelen, vind ik ook mooi’
  PREMIUM

  Deze winkel in Almelo verkoopt alles, maar is nu zelf in de aanbieding: ‘Bij mij kun je gewoon afpingelen, vind ik ook mooi’

  ALMELO - Het is een van de laatste winkels in zijn soort. Een winkel met alles. Dicht opeengepakt, ramvol en spotgoedkoop. Twaalf jaar zat Jeroen Westen met zijn winkel JeWe aan de Sluiskade Zuidzijde in Almelo. Maar de winkel gaat dicht. Hij stopt er in juni mee. Wat al goedkoop was, wordt nog goedkoper. „Hier mag je afpingelen. Dat vinden de mensen mooi. Ik ook.”

In samenwerking met indebuurt Almelo