Door het kordate optreden van vrachtwagenchauffeur Bjorn van Gool uit Ruurlo was er dinsdagmorgen na een ongeluk op de A35 snel weer sprake van een veilige situatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het kordate optreden van vrachtwagenchauffeur Bjorn van Gool uit Ruurlo was er dinsdagmorgen na een ongeluk op de A35 snel weer sprake van een veilige situatie. © DCI Media

Trucker Bjorn (27) blokkeert A35 met vrachtwagen om ‘levensgevaar’ te voorkomen: ‘Van die auto was niets meer over’

WIERDEN/RUURLO - Trucker Bjorn van Gool (27) bedacht zich dinsdagmorgen geen moment toen hij op de A35 een gecrashte auto zag. Met de chauffeur er nog in. Terwijl het verkeer voorbij raasde, blokkeerde hij met zijn vrachtwagen de snelweg en creëerde zo een veilige situatie. „Het was daar levensgevaarlijk.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.