VVD-fractieleider Yvonne Bijenhof bij de presentatie van het Almelose regeerakkoord dit jaar. Deze week kwamen, mede door haar optreden, de eerste barstjes in de coalitie van VVD, CDA, LAS en D66.
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-fractieleider Yvonne Bijenhof bij de presentatie van het Almelose regeerakkoord dit jaar. Deze week kwamen, mede door haar optreden, de eerste barstjes in de coalitie van VVD, CDA, LAS en D66. © Lenneke Lingmont

VVD Almelo toont wél ballen in asieldebat, ook geklungel met kunstwerk laat college wankelen

nieuwsupdateNIEUWSUPDATE ALMELO - Asielzoekers met verblijfsstatus voorrang geven bij het toewijzen van een sociale huurwoning. Ten koste van Almeloërs die al jarenlang op een huis wachten. Het college van B en W wil dat. Ondanks een belofte uit 2020 om dat niet te doen.

  1. Almelo en Nordhorn willen dikke vrienden worden, maar wat weten de Duitsers eigenlijk van ‘de buren’?
    PREMIUM

    Almelo en Nordhorn willen dikke vrienden worden, maar wat weten de Duitsers eigenlijk van ‘de buren’?

    ALMELO - Almelo en Nordhorn willen nauwere banden met elkaar aanknopen. Beide noemen zich watersteden, hebben een textielverleden en zijn via een kanaal aan elkaar verbonden. In de herfst van vorig jaar zijn de gemeentebesturen over en weer bij elkaar op bezoek geweest. Hoog tijd dus om Wasserstadt Nordhorn eens te bezoeken en de mensen te bevragen: kennen ze Almelo eigenlijk wel? „Ich war schon ewig nicht mehr in Almelo.”

In samenwerking met indebuurt Almelo