Volledig scherm
Een van de beschadigde trucks.

10 trucks Rensink Almelo BV vernield

ALMELO - Bij transportbedrijf Rensink Almelo BV zijn in de nacht van zaterdag op zondag tien trucks beschadigd. Zeilen aan de zijkant van de trucks zijn kapotgemaakt. Ook zijn enkele kabels ontvreemd.

Ook zijn er sporen die wijzen op een poging tot het stichten van brand bij de loodsen.

Camera's
De politie doet onderzoek bij het bedrijf aan de Plesmanweg. Mogelijk kunnen camerabeelden van het bedrijf antwoord geven op de vraag wie er achter de vernielingen zit.

Schade
De schade werd in eerste instantie geschat op 30.000 à 40.000 euro, maar de eigenaar laat weten dat hij denkt aan twee ton.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.