Volledig scherm
© ANP Photo

18-jarige jongen ernstig mishandeld tijdens uitgaansnacht in Almelo

ALMELO - Een 18-jarige jongen is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig mishandeld bij een uitgaansgelegenheid in Almelo, op het Catharina Amaliaplein. Hij werd door twee mannen in zijn gezicht gestompt. De politie is nog op zoek naar de daders.

Het incident had plaats rond 01.15 uur. De jongen werd volgens de politie zonder aanleiding door twee mannen - een grote, zongebruinde man van rond de 40 jaar en een jongere, blanke man met zwart haar - in zijn gezicht gestompt. Toen de jongen door de klappen die hij kreeg op de grond viel, bleven de mannen hem schoppen en slaan. Uiteindelijk zag de 18-jarige jongen kans om weg te komen, maar ook toen was hij nog niet veilig. De mannen renden achter hem aan, schopten hem onderuit en mishandelden hem nogmaals.

Onbekend meisje helpt slachtoffer
Een voor het slachtoffer onbekend meisje bracht uiteindelijk redding. Zij kwam tussenbeide en zei tegen het slachtoffer dat hij weg moest rennen. De jongen is toen inderdaad weggerend en wist op die manier aan de mannen te ontkomen. Hij heeft zich de volgende dag onder doktersbehandeling moeten laten stellen.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Meerdere mensen moeten de mishandeling gezien hebben in de drukte in de kroeg en op straat. Specifiek is de politie op zoek naar het meisje dat tussen het slachtoffer en zijn belager kwam staan.

Almelo e.o.