Volledig scherm

61 boetes voor fietsen zonder licht in Almelo

ALMELO De politie heeft maandag en dinsdag 61 boetes uitgedeeld in Almelo voor fietsen zonder licht. De betreffende fietsers moeten elk 55 euro betalen.

De politie controleerde onder andere op de Ambtstraat, Ootmarsumsestraat, Windmolenbroeksweg en Maardijk. Ook de komende tijd blijft de politie volop controleren op fietsverlichting.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.