Volledig scherm
Stockbeeld van de A35 © Emiel Muijderman

A35 in juni toch nog één weekend dicht

ALMELO - De werkzaamheden aan de A35 van de afgelopen maanden zijn volgens Rijkswaterstaat goed verlopen. Er is een maar: een aantal zaken moet nog geregeld worden, waardoor de weg in het weekend van 21 juni afgesloten is. Het gaat om het weggedeelte tussen knooppunt Azelo in de rijrichting van Almelo-Zuid (afrit 30).

De A35 was drie weekenden in maart, drie weekenden in april en een midweek grotendeels afgesloten vanwege grootschalige werkzaamheden. Er werd geluiddempend asfalt gelegd, ook is de belijning vernieuwd.

Werkzaamheden

Rijkswaterstaat moet op het traject tussen Azelo en de afrit Almelo-Zuid nog een aantal werkzaamheden uitvoeren. Zo wordt er opnieuw geasfalteerd en dient er nog een zogenaamde bitumineuze voeg te worden aangebracht, dat is een soort voegovergang voor viaducten.

De A35 tussen knooppunt Azelo en Almelo-Zuid is vanwege die werkzaamheden dicht van vrijdag 21 juni 21.00 uur tot maandag 24 juni 05.00 uur. Rijkswaterstaat heeft omleidingsroutes ingesteld.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.