Volledig scherm
© Annina Romita

Aadorp vier avonden aan de wandel

ALMELO - Ruim 260 wandelaars vertrokken dinsdagavond even na zessen bij ’t Aahoes voor de tweede etappe van de vijfde ‘Avond4daagse’ in Aadorp.

De routes, over 5 en 10 kilometer, voerden voor een deel over het bestaande wandelpad in het dorp. Ook dit keer is de organisatie in handen van Evelien Bos, Evelien Bijen en Evelien Wildeboer, alias de 3 E’s. Donderdagavond wordt de vierdaagse afgesloten bij de sluis.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.