Raadslid Bert Hümmels van Leefbaar Almelo stoort zich er al langer aan dat de kunstwerken in de Mans Kapbaargtunnel nog niet allemaal klaar zijn en dat sommige inmiddels weer beschadigd zijn.
Volledig scherm
Raadslid Bert Hümmels van Leefbaar Almelo stoort zich er al langer aan dat de kunstwerken in de Mans Kapbaargtunnel nog niet allemaal klaar zijn en dat sommige inmiddels weer beschadigd zijn. © Lars Smook

Aangekondigde voltooiing Mans Kapbaargtunnel in Almelo niet voor iedereen genoeg: ‘Onderste steen moet boven’

ALMELO - Dat er een nieuwe kunstenaar is gevonden voor de voltooiing van de mozaïeken kunstwerken in de Mans Kapbaargtunnel is goed nieuws, maar volgens de Almelose politiek nog niet voldoende. Zo wil Leefbaar Almelo van Bert Hümmels precies op een rijtje hebben waarom de afwerking uiteindelijk zo lang heeft geduurd.

 1. Almelo wil duizend huizen extra uit de grond stampen: ‘Voor andere Nederlanders die naar Twente verhuizen’
  PREMIUM

  Almelo wil duizend huizen extra uit de grond stampen: ‘Voor andere Nederlan­ders die naar Twente verhuizen’

  ALMELO - Duizenden woningen worden er de komende tien jaar de grond uitgestampt in Almelo. Bovenop het geplande aantal (1600) wil het gemeentebestuur 1000 tot 1500 huizen extra bouwen. Voor mensen die hun heil in Twente zoeken. De woningen verrijzen binnen de stadsgrenzen. Want een plan van ontwikkelaars voor een nieuwe woonwijk in Almelo Noord blijft ‘onbespreekbaar’.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'
  Play

  Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'

 2. Tukker Rudie Elferink aanschouwt rakettenspektakel Israël
  Play

  Tukker Rudie Elferink aanschouwt raketten­spek­ta­kel Israël

Almelo e.o.